(044) 561-26-90

(067) 465-59-27

Пн-Пт 09:30 - 17:00

 
Головна / Новини / Прибирання? Зовсім не страшно!

Прибирання? Зовсім не страшно!

03.02.2019

вертикальний пилососЖити в чистоті хочеться, а отримати насолоду від прибирання житлового приміщення може не кожен. Що робити? Компанія Lindhaus пропонує Вам наскільки відмінних рекомендацій.

Правильне налаштування на прибирання. Приймайте прибирання у своїй оселі, як наведення порядку у власній душі. Знайте, що видаляючи бруд Ви позбавляєтеся негативу, страхів та переживань. Сприймайте прибирання як легку гру.

Як їсти слона? По шматочку! Процес прибирання можна розділити за зонами та дням тижня. Наприклад: кухня (субота), ванна кімната (неділя), дитяча кімната (понеділок), передпокій і комора (вівторок), спальня (середа) тощо. На таке прибирання витрачається менше часу та сил, ніж на генеральне за один день.

Придумайте собі винагороду за виконану роботу по дому. Головне, щоб ця робота була сумісна з розмірами бонусу.

Практична порада: користуйтесь якісною побутовою хімією. Зараз технології дозволяють зробити миючі та засоби для чищення нешкідливими для здоров'я і рятують від усіх видів бруду. Придбайте хороший потужний пилосос, це помітно полегшить вашу працю. Користуйтесь новинками та порадами експертів.

"Гуртом і батька легше бити"посмішка Залучайте до прибирання домочадців. Дайте кожному з них завдання, обмежте час виконання та пообіцяйте наприкінці прибирання сюрприз. Це може бути щось смачне – тортик чи інший смаколик. Завдання не з легких, але якщо вдасться, то навантаження зменшиться в рази, та й домашні навчаться прибирати за собою все й одразу.

Знайдіть для кожної речі своє місце. Кожен предмет після використання повинен зайняти своє місце в будинку. Чим частіше використовується річ, тим ближче вона має лежати. Без жалю і співчуття позбавтеся предметів які несправні або якими давно не користуєтеся, одягу який вийшов з моди, тощо.

Бережіть себе. Користуйтесь гумовими рукавичками, одягом із довгим рукавом, одягніть штани. Якщо необхідно, пов'яжіть хустку. Так ви захистите свою шкіру та пальці рук, волосся від зіткнення з побутовою хімією. А якщо Ви зайнялися прибиранням і бачите, займатися цим зовсім не хочеться. згадайте "насильно милий не будеш" і присвятіть цей час собі.